Название сервера | Карта | Игроков | IP-адрес | Действия | |||||
Босс
Рейтинг: 10
Спасибок: 1
||| Ви були забанені
||| Нік: Яша Лава
||| Забанен адміном: Солдатик
||| Причина: Skinut demo
||| Бан виданий: 22.09.2024 - 21:27:05
||| Ще залишилося: 1 день
чувак выдал фри бан
https://drive.google.com/file/d/1Cix1DRPoTDaasJHsDsWaelb8sSSSXRh-/view?usp=sharing
Пользователь
Рейтинг: 23
Спасибок: 4
По перше я можу забанити будь-кого,якщо я його підозрюю в чітах або біндах.По друге в кінці демки я спитався чи ти "скинеш демку".Ти відповів,що забанеш потом скину.Я тебе забанив,ти скинув.Питання???По третє я передивився демку і все добре.По четверте ти міг в кінці карти закинути демку і я б тебе не банив і ти не писав жалобу.По п'яте тебе найближчим часом розбанять,не хвилюйся так.Якщо я щось неправильно зробив,то зайди в групу телеграм,або напиши головним(Fen,Mazila,dizukr).Гарного тобі вечора і на все добре
Пользователь
Рейтинг: 23
Спасибок: 4
Тому не переживай.Тебе найближчим часом розбанять
Босс
Солдатик писал:По перше я можу забанити будь-кого,якщо я його підозрюю в чітах або біндах.По друге в кінці демки я спитався чи ти "скинеш демку".Ти відповів,що забанеш потом скину.Я тебе забанив,ти скинув.Питання???По третє я передивився демку і все добре.По четверте ти міг в кінці карти закинути демку і я б тебе не банив і ти не писав жалобу.По п'яте тебе найближчим часом розбанять,не хвилюйся так.Якщо я щось неправильно зробив,то зайди в групу телеграм,або напиши головним(Fen,Mazila,dizukr).Гарного тобі вечора і на все добре
Я не против чтоб ты всех банил за подозрения в читах . Но факт что ты меня забанил за читы которых у меня не оказалось, получается это ты мне выдал фри бан. То есть ты мне не дал возможность поиграть на сервере.
Босс
Пусть старшая администрация разберёться с этой ситуацией.
Пр.Модератор
Рейтинг: 59
Спасибок: 11
4.13. Якщо Адмін вважає за потрібне перевірити гравця, він робить скрини має право забанити гравця, щоб той пред'явив - демо чи скрини.
Прошу ознайомитись з правилами "dostaukr" після покупки привілегій!.
Не знання правил НЕ ЗВІЛЬНЯЄ ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.
В даному випадку Бос "Солдатик" має право забанити з причиною скинути демо , перевірити і в разі невиявлення Биндів, Лишніх програм - видати РОЗБАН!
Приємної гри!.
Дата: 29 сентября 2024 г, 21:59
Автор: fen
Демо від Axel_F для революшина
Дата: 26 сентября 2024 г, 08:54
Автор: Axel_F
Дата: 24 сентября 2024 г, 23:21
Жалоба на администратора "Солдатик"
Дата: 24 сентября 2024 г, 22:25
Дата: 14 сентября 2024 г, 22:59